Bács-Kiskun vármegyében, Kiskunhalas belvárosában eladó egy MÁSODIK EMELETI LAKÁS, csendes helyen, nagyon jó környezetben.
36.9M Ft
160 nm
4
Facebook

Az ingatlantól iskola, óvoda, boltok, gyógyszertár, éttermek, szórakozóhelyek, mozi stb. 3-4 perces sétatávolságra vannak! Zárt udvar és lépcsőház teszi még biztonságosabbá a lakást.
A lakás 120 m2-es, téglafalazatú és egy kétemeletes társasház első emeletén található. Egy nagyobb és két kisebb szobából, fürdőszobából, WC-ből, konyhából, étkezőből, valamint közlekedőből áll. Közvetlen kertkapcsolattal, illetve garázzsal, kamrával is rendelkezik. A lakás padlás része beépítésre került, ami kb.28nm, egy szoba, kis konyha, fürdőszoba, közlekedő. Így két külön álló lakrész áll rendelkezésre.
Az ingatlan jó állapotú, nyílászárói fából vannak. Fűtését egy 2006-ban beszerelésre került kombi kazán biztosítja, mely radiátorokon keresztül adja le a hőt. Padlózata a szobáknak laminált járólap, illetve szőnyeg .A két kisebb szoba össze lett nyitva, így egy jó nagy tér alakult ki, ami jelenleg a gyerekek játszó szobája. A konyhában és a fürdőszobában ,WC-ben metlakival burkoltak. Az ingatlant két nagy erkély teszi még hangulatosabbá, hiszen a konyhából és a nappaliból mind két irányba ki lehet ülni, akár a reggeli kávézáshoz, akár egy esti borozáshoz . A nagyobb terasz lehetővé teszi egy több létszámú családi-baráti összejövetel fogadását. A padlás lakrészében a szoba padlószőnyeggel van borítva, míg a többi helyiségben metlaki van. Az ablak fából készült, újszerű. A fűtés itt gázkonvektoros. A két lakrésznek külön gáz és villany órája van. A padlás rész konyhája és fürdőszobája jelenleg átalakíts, illetve felújítás alatt van. Az ingatlan többi felújítsa az új tulajdonos ízlésére van bízva.
Ajánlom mindenkinek, aki befektetni szeretne. Az ingatlan elhelyezkedése révén kiváló befektetés, akár turizmus kialakítására, akár csak albérlet kiadására. De ajánlom fiatal családok részére is, akik itt szeretnék elkezdeni az új, közös életet. Az ingatlan CSOK-alkalmas! Kedvező kamatozású hitel ,BABAVÁRÓ, CSOK ügyintézésben állunk rendelkezésükre.

Írjon és válaszolunk!