Budapesten a III.kerületben eladó tégla lakás.
53.2M Ft
53 nm
2
Facebook

Belső-Óbudán, a Bogdáni úton eladó egy tehermentes, 3. emeleti, 53 m2-es, 2 szobás, erkélyes, tégla lakás. A lakás dél-délnyugati fekvésénél fogva kellemesen napos, világos. Az ingatlan teljes nyílászáró cseréjét a jelenlegi tulajdonos már elkezdte, beépítése már folyamatban van. Az ablakok és az erkély ajtó hő és hangszigeteltek, redőnyösek lesznek. A fürdőszoba és a WC-felújítása megtörtént, új burkolatot kapott mind a két helyiség, itt a vízvezetékek is megújultak. A szobák és a konyha burkolatát 5 évvel ezelőtt cserélték ki. Az ingatlan fűtése gázkonvektoros. A lépcsőház tiszta, rendezett, az ajtó-ablakok műanyag-hőszigeteltre vannak cserélve. A környék legfőbb előnye a központi elhelyezkedése! Minden szükséges szolgáltatás (élelmiszerboltok: Aldi, Lidl, Penny, pékségek, gyógyszertárak, orvosi rendelők, posta, iskolák, óvodák, bölcsőde, fodrász, kozmetikus, körömszalon) pár perc sétával elérhető. Emellett a közlekedési lehetőségek is nagyon kedvezőek, a 106-os, 34-es, 134-es, 9-es busz megállója a ház közelében van. A H5-ös HÉV (Szentendre-Batthyány tér) megállója kb.7 percre, így a városközpont gyorsan elérhető.
A sportolási és szórakozási lehetőségek tárháza is széles, a környéken több fitnesz terem, sportpálya, korcsolyapálya, étterem, pizzéria található. A kisgyerekesek számára csábító lehet a közelben fellelhető Máltai játszótér, de a Hajógyári-sziget nagy, csúszdás játszótere is 10 perc sétatávolságra van.
Az ingatlan remek befektetési lehetőség kiadás szempontjából, de ajánlom fiatal házasok részére is, akik első lakásukat szeretnék megvásárolni.

Szeretnél minden reggel madár csicsergésre ébredni és a budai hegyek kilátásában gyönyörködni? Ha igen, akkor gyere el és nézd meg !

Érdeklődni: 06-30-012-4748, 06-204371971

Írjon és válaszolunk!