Eladó egy 3+1 szobás családi ház Kiskunhalason, csendes és nyugodt környéken!
36M Ft
100 nm
4
Facebook

A ház 1971-ben épült, ugyanakkor egyik része a későbbiekben épült hozzá téglából. Alapterülete 100 m2, melyhez 500 m2 telek tartozik. Az ingatlan jó állapotú, és az elmúlt években több szakaszban felújításokon esett át. A ház falai szárazak, nyílászárói műanyagból készültek és újak. A tetőszerkezet és a cserép az elmúlt években lett teljesen lecserélve, valamint a terasz is ekkor került kibővítésre. A felújítások során a gázkonvektorok le lettek cserélve; egy Ariston gázkazán került beépítésre radiátorokkal és egy Hajdú 100 literes melegvíztároló és -melegítő. A gázkazán rendszeresen volt ellenőrizve, a szükséges alkatrészek le lettek cserélve. Az új, bélelt kémény tavaly lett építve. Két helyiségben is patinás, felújított hajópadló található. Tetőtere beépíthető.
A garázs is újonnan lett befejezve. Egy részét jelenlegi tulajdonosai leválasztották, laminált padlóval, új ajtóval és ablakokkal látták el, hogy külön szobaként lehessen használni. A garázs mögött egy könnyűszerkezes tároló található, amely külön alá lett betonozva. Ide akár bővíthető a garázs épülete vagy egy nagyobb tároló építhető rá.
A bejárati kapu és garázs közötti járda térkövezése jelenleg folyamatban van. Az udvar, kert karbantartott, rendezett. Az udvar gondozott, ápolt, gyümölcs fákkal és növényekkel van teli.
Az ingatlan bár most eladó, de csak a következő évben költözhető.

Írjon és válaszolunk!