Eladó egy ÚJÉPÍTÉSŰ családi ház Kiskunhalas Kertvárosának elit részén, nyugodt és csendes környezetben!
79.9M Ft
100 nm
3
Facebook

Ez az újépítésű családi ház gyönyörű és előkelő minimál stílusban épült meg és a legmodernebb technikával van felszerelve.
A ház alapterülete 100 m2, melyhez egy 390 m2-es telek tartozik. A ház 3 szobából áll, továbbá található benne egy előszoba, WC, fürdőszoba, valamint egy nagy amerikai stílusú konyhával és étkezővel egybekötött nappali. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy terasz is, melyet sokszínűen ki lehet használni kültéri rendezvények, családi és baráti összejövetelek tartására. Az épület nagy nyílászárókkal van ellátva, hogy igazán világos legyen. A nappali továbbá a teraszra nyíló 3 hatalmas ablakkal van ellátva, melyek elektromos redőnnyel vannak felszerelve. A többi helyiség ablaka hagyományos redőnnyel van ellátva.
A ház belülről teljesen készen van, azonban nincsen még rajta használati engedély. Az ingatlant 20 cm vastag szigeteléssel, kiváló minőségű, vízálló laminált lappal és padlófűtéssel látták el. A stílusos konyha és fürdőszoba belső terei teljesen harmonikusak. A fürdőszobában tusoló és egy sarokkád is helyet kapott.

Írjon és válaszolunk!