Felújított 2 szobás panellakás
23.5M Ft
62 nm
2
Facebook

Ez a részben felújított panellakás 2 szobából, konyhából, közlekedőfolyosóból, fürdőszobából és WC-ből áll. Az ingatlan alapterülete 62 m2, melyhez hozzájárul még egy erkély is. Nyílászárói régi típusúak, de jó állapotúak és fából vannak, fűtése egyedileg, központi kazánnal van megoldva. A felújítások során a fürdőszoba, a WC és a konyha is megújult, valamint a szobák is új és igényes járólapokat kaptak.
A lakás közös költsége 19.900 Ft, mely tartalmazza a hideg- és melegvizet, a fűtést, a biztosítást és a társasház takarítását is. A lépcsőház rendezett és tiszta. A lakás berendezéséből a mosógép, a hűtő és a hálószoba térelválasztó bútora maradna, ugyanakkor igény és megegyezés szerint akár bútorozva is át lehetne venni.
A lakás világos és tágas, elrendezése miatt jól hasznosítható. Az erkély csendes és fákkal beültetett utcára néz, emiatt a lakás kevésbé zajos és nyáron is árnyékos marad. Az ingatlan belvároshoz közel helyezkedik el, ezáltal gyógyszertárakhoz, élelmiszerboltokhoz, és játszótérhez pár perces sétára, éttermekhez, mozihoz, szórakozóhelyekhez, üzletekhez stb. szintén sétatávolságra található.

Írjon és válaszolunk!