Kiskunhalas Belvárosának szívében két lakás egyben eladó!
62.5M Ft
125 nm
6
Facebook

Ez a két lakás egy igényes, belső udvarról megközelíthető és rendkívül frekventált helyen található kétszintes társasházban található a második emeleten. A lakások együttesen 125 m2 hasznos alapterülettel rendelkeznek, melyet amerikai stílusú konyha-nappali, fürdőszoba WC-vel, és 6 szoba alkot.
A lakások eredeti fa nyílászárókkal rendelkeznek, melyek azonban jó állapotúak és dupla üveggel vannak elláva. A szobák különböző méretűek, melyekből kettő laminált padlóval rendelkezik. A többi helyiség burkolata mettlachi. A társasház falazata tégla. Az ingatlanok fűtése gázkazánról történik, radiátoros hőleadással. A lakások részben felújítandók, mely munkálatok kivitelezése a jövőbeli tulajdonos ízlésére van bízva. Az ingatlanok csak minimálisan bútorozottak.
A társasház a főtértől 2 perces sétára helyezkedik el, ennélfogva boltok, mozi, szórakozó- és vendéglátóhelyek, üzletek, irodák, játszótér, iskolák és óvodák stb. szintén pár perces gyalogos távolságra vannak. A társasház igényes és rendezett. A lakások együttes megvásárlása kiváló lehetőség lehet nagyobb családoknak, ugyanakkor befektetésnek is ajánlom.

A két lakás együttes irányára: 62.500.000.-
A társasházban azonos szinten található egy másik, szintén egybenyitható lakásblokk is, melyek szintén eladók.
A 4 lakás együttesen 250 m2, melynek irányára: 125.000.000.-

Írjon és válaszolunk!