Kiskunhalas Felsővárosában eladó egy 130 m2-es, téglaépítésű kétszintes lakás!
40.5M Ft
130 nm
3+1
Facebook

Ez a kétszintes és 130 m2 alapterületű lakás 4 szobából, konyhából, előtérből, étkezőből, WC-ből és 2 fürdő-szobából áll. Az emeleti részhez tartozik még egy hatalmas terasz is, mely a belső udvarra néz. Nyílászárói eredetiek és fából vannak, de karbantartottak. A helyiségek vegyesen hideg és meleg burkolatokkal vannak ellátva, melyek jó állapotban vannak. Továbbá, a jelenleg nappalinak használt szoba padlószőnyeggel van ellátva. Az ingatlan részben korszerűsített, amit jól mutat, hogy a gázkonvektoros fűtés mellett egy klímával is rendelkezik az étkezőben.
Az ingatlan szép állapotú, tartozik még hozzá egy nagyjából 500 m2-es belső udvar és egy garázs is. Az udvaron alacsonynövésű növények találhatók, melyek gondoskodnak a hangulatról, ugyanakkor nem akadályozzák meg a napfény szabad áramlását, így az ingatlan helyiségei fényesek tudnak maradni.
Az ingatlan egy csendes övezetben található, azon belül is egy nyugodt és családias utcában. Külső környezetét tekintve fákkal és füves területtel van övezve, mely utóbbi közterületen szintén lehetséges a parkolás.

Irányára: 40.500.000.- Ft
Ha kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, vagy beleszeretett első látásra és segítséget szeretne kérni a hitelügyintézésben, keressen bizalommal: 06 30/012–4748

Írjon és válaszolunk!