Kiskunhalason a kertváros elején eladó egy gyönyörű, jó állapotú,153m2 -es családi ház! A hozzá tartozó telek 588m2.
56.9M Ft
153 nm
4+1
Facebook

Az ingatlanban 4 szoba, nappali, konyha-étkező, 2fürdőszob, mosókonyha, 2 WC-, és garázs található.  2010-ben a tetőteret beépítették. Ennek kapcsán a homlokzat hőszigetelése megtörtént. Ez mellett egy részleges felújítást is elvégeztek: az összes külső-belső nyílászárók cseréje, padlóburkolatok cseréje, gázkazán cseréje, teraszok felújítása történt meg. Az épület hagyományos építési technológiák és alapanyagok felhasználásával, sáv betonalapon, B30-as blokktégla falazattal, vb. gerendás-betontálcás födémmel, és cserépfedésű nyeregtetővel épült. Az aljzatburkolat a nappaliban, és az összes szobákban és az emeleti közlekedőben járólapos, az előszobában, az étkezőben a földszinti és emeleti fürdőszobában +wc-ben mettlachival burkoltak Az összes nyílászárók fa szerkezetesek, jó állapotúak.  A ház fűtése gázcirkó kazánnal, melegvizes lapradiátoros hőleadókkal működik, a melegvíz ellátása pedig villanybojlerrel megoldott. A falak festettek, tapétásak., A lakásba beérve egy tágas előszobába lépünk, melyből egy konyhába érkezünk, ami egybe nyitott a szép étkezővel. Itt került kialakításra még két szoba, agy nagy nappali, a lenti fürdőszoba-mosókonyha-WC is. Az étkezőből és a lenti szobából ki lehet sétálni a belső teraszra, ami helyet biztosít egy kényelmes családi étkezésre, medence kihelyezésre, sütögetésre stb. Kényelmes, biztonságos lépcsőn felmegyünk az emeleti részre, ahol helyet kapott két szoba, tágas fürdőszoba és WC. Az emeleti közlekedőn lehet asztalt, fotelt betenni akár egy délutáni közös családi társasjáték lebonyolításhoz vagy egy teadélutánhoz főleg rossz idő eseténA közelben boltok, iskolák, óvodák, strand, orvosi rendelő, korház, piac megtalálható.

Ajánlom fiatal pároknak, akik CSOK-képes ingatlant keresnek jó áron, amivel már semmit nem kell csinálni, csak beköltözni!

Ez mellett ajánlom mindenkinek, akik kényelmes, belvároshoz közeli ingatlant keresnek, akiknek fontos, hogy ne keljen semmit csinálni az ingatlanon.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, gyere el és szeress bele, mint ÉN!

Ügyfeleinknek hitel ügyintézésben, CSOK, BABAVÁRÓ intézésben természetesen teljes körűen eljárunk!

Írjon és válaszolunk!