Kiskunhalason eladó egy 64 m2-es, tégla építésű társasház 2.emeletén egy teljesen felújított lakás a hozzá tartozó 18 m2-es garázzsal.
38.9M Ft
64 nm
2+1
Facebook

Ha egy modern, gyönyörű lakást keresel, ahová csak költözni kell, akkor ez a lakás a Tiéd! A lakás 2 és fél szoba, konyha-étkező-nappali, fürdőszoba, WC, erkélyből áll. A garázson kívül tartozik még hozzá lent két saját tároló, amik elég nagy méretűek. A lakás teljeskörű felújításon esett át! Az összes villanyvezeték át lett húzva. A fűtése padló fűtés, amely a legmodernebb kombi kazánnal van megoldva, ugyan ez biztosítja a melegvíz ellátást is. A fürdőszoba a nagyobb luxus érzet megteremtésére nagy fürdőkáddal és tusolóval van ellátva. A fűtés és vízhálózat új csőrendszeren biztosított. Természetesen ez mellet egy hűtő-fűtő inverteres klíma is beszerelésre került, hogy a kényelmi fokozatot még növeljek. Az összes beltéri nyílászáró Borovi ajtó! Az ablakok hang és hőszigeteltek, szúnyoghálósok, redőnyösek. A szobák laminált padlóval lettek burkolva, a nappali, konyha és a többi helyiség pedig gyönyörű metlakival.  A kellemes szín világ meleg légkört áraszt, amiben szívevesen ébred reggelente az ember. A tágas konyhában, egyedi tervezésű, modern beépített konyhagépekkel könnyen és gyorsan lehet elkészíteni a család számára az ételeket. Természetesen a teljes bútorzat a vételárban benne van! A szép, tágas erkélyen nem csak kiülésre van lehetőség, hanem egy nagyobb családi-baráti összejövetelen akár grillezésre is lehetőség van, hiszen a méretéből fakadóan sokan elférnek.

Elsősorban fiataloknak ajánlom, akik itt szeretnék első lakásukban eltölteni a legszebb éveiket! Másodsorban azok részére ajánlom, akik befektetni szeretnének! Az ingatlan közel van a termál strandhoz, boltokhoz, piachoz, korházhoz. Iskola, óvoda, gimnázium séta távolságra van.

Az ingatlanra CSOK, BABAVÁRÓ és kedvező kamatozású kölcsön felvétele lehetséges, aminek lebonyolításában segítünk.

Irányára: 33.900.000. +garázs 5.000.000.-

Írjon és válaszolunk!