Kiskunhalason eladó jó környéken TÖBBGENERÁCIÓS,4 KÜLÖN LAKRÉSZES családi ház melléképületekkel, 380m2 -telekkel.
38M Ft
110 nm
2+2
Facebook

Ez az ingatlan egy közös udvaros, sarki épületegyüttes, mely jó környéken, óvodához, iskolához és boltokhoz közel található.

A főépület 1960-ban épült és 70 m2 alapterületű, és 2 szobából, nappaliból, konyhából, spájzból, fürdőből, WC-ből, előszobából áll. Minden épületnek külön mérőórája van.  Fűtése gázkazánnal működtető. Az ingatlanhoz külön lakrészként használható.

  A második épület 20 m2-es kis melléképület is tartozik, mely 1 szobából, előszobából, konyhából, és WC-vel és zuhanyzóval felszerelt fürdőből áll.

Az épületegyüttes harmadik tagja egy külön bejáraton keresztül, a másik utcáról megközelíthető, szintén 20 m2-es lakrész az előzőnek megfelelő felosztással, mely egy jól használható galériával egészül ki.

A negyedik épület szintén a másik utcáról közelíthető meg, és egy kicsi konyhából, nappaliból, előszobából, egy zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőből ál. Az épület új nyílászárókat és szigetelést kapott. Tartozik hozzá egy 20 m2-es garázs is.

Ez az épületegyüttes kiváló vétel lehet azoknak, akik jó áron és jó környéken keresnek ingatlant többgenerációs együttélésre is. Azoknak szintén tökéletes választás, akik befektetésként, bérletbeadásra szeretnének ingatlant vásárolni vagy a kisebb épületekben üzlethelyiségeket szeretnének berendezni.

Az első háromtagú épületegyüttes irányára: 38. 000 000.- Ft

A negyedik, külön megközelíthető épület irányára: 21. 200 000.- Ft

Írjon és válaszolunk!